Американський конгресмен розповів, чому Путін націлив ракету на маєток Трампа

На думку конгресмена, такі заяви і погрози Путіна продиктовані його слабкістю.

Політика адміністрації Трампа стосовно Росії – більш жорстка, ніж протягом останніх 30 років. Про це заявив конгресмен-республіканець Пітер Кінг.

«Ми бомбимо союзника Путіна в Сирії, посилаємо більше військових до Східної Європи і надаємо летальну зброю Україні (те, що відмовлялась робити адміністрація Обами)», — написав Кінг у соцмережі, реагуючи на промову президента РФ Володимира Путіна, виголошену 1 березня.

Коментуючи промову Путіна, Кінг відзначив, що загрози з боку президента Росії є реакцією на більш жорстку позицію адміністрації Трампа стосовно Росії, передає Тільки Правда з посиланням на  « Голос Америки «.

«Президент Путін провів люту словесну атаку на Сполучені Штати в своїй вчорашній промові. Він зайшов далеко, показавши відео з симуляцією атаки ядерної ракети на «зимовий Білий дім» Трампа Мар-а-Лаґо у Флориді. Путін заявляє, що ця «нестримна» балістична ракета може пройти крізь будь-яку систему протиядерної оборони, оскільки рухається в 20 разів швидше швидкості звуку і вдаряє «як метеор, чи вогняна куля», — наголосив конгресмен.

На думку конгресмена, такі заяви Путіна продиктовані його слабкістю.

«Путін заявив, що він робить такі загрози через опозицію до ядерної політики президента Трампа. Більш ймовірна причина в тому, що Путін йде на президентські вибори і його критикують та соромлять в російських соціальних медіа через сотні російських солдатів, яких вбили американці в Сирії, без вибачень, чи розкаяння з боку адміністрації Трампа.

Виступи Путіна та прямі погрози проти президента Трампа є ознакою слабкості і сорому та спробою врятувати обличчя перед російським електоратом перед виборами», — переконаний конгресмен.

 

джерело: https://www.unian.ua/world/10028957-amerikanskiy-kongresmen-rozpoviv-chomu-putin-naciliv-raketu-na-mayetok-trampa.html

 

Комментарии